Παράδοση προϊόντων  

Τα προϊόντα μας παραδίδονται σε όλη τη χώρα με τους εξής τρόπους:

  • Παράδοση από εμάς
  • Με courier
  • Με ταχυδρομείο

Η παράδοση των προϊόντων είναι δωρεάν για παραγγελίες από 50 ευρώ και άνω. Όλα τα προϊόντα που αφορούν παραγγελίες εντός του λεκανοπεδίου της Αττικής παραδίδονται από εμάς στην πόρτα σας με αντικαταβολή (συστήνεται εάν βρίσκεστε εντός Αττικής να επιλέξετε τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή).

Για όλες τις παραγγελίες  τα μεταφορικά κόστη συν το κόστος συσκευασίας είναι 5 ευρώ και παραδίδονται από εμάς, courier ή ταχυδρομείο στην πόρτα σας την ημέρα και ώρα που μας έχετε υποδείξει (εργάσιμες ημέρες). Οι παραδόσεις από courier μπορούν να πληρωθούν και με αντικαταβολή.

Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται στην Αττική την επόμενη εργάσιμη ημέρα ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα σε διάστημα 2 με 3 εργάσιμων ημερών.

Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει δεν είναι διαθέσιμο μπορεί να γίνει παραγγελία με χρόνο παράδοσης περίπου 10 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η πληρωμή των παραγγελίων μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας ή με αντικαταβολή.

Ο τρόπος πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας γίνεται μέσω του συστήματος PayPal, τον πλέον σύγχρονο και ασφαλέστερο τρόπο πληρωμών μέσω διαδικτύου.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια, το ηλεκτρονικό κατάστημα και οι διαχειριστές ή ιδιοκτήτες του δε διατηρούν και δεν αποθηκεύουν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας των χρηστών, που τεχνικώς είναι αδύνατον γιατί τα στοιχεία καταχωρούνται απευθείας στην σελίδα του PayPal χωρίς το ηλεκτρονικό κατάστημα να έχει καμία παρέμβαση σε αυτά.

Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα δεν απαιτείται η ύπαρξη κάποιου λογαριασμού χρήστη στην εν λόγω υπηρεσία. Το μόνο που απαιτείται είναι να συμπληρώστε τα στοιχεία της κάρτας και τα προσωπικά σας στοιχεία ώστε να γίνει η πληρωμή και η αποστολή της απόδειξης.

 

Έλεγχος παραγγελιών

Για κάθε παραγγελία που έχετε κάνει μπορείτε να ελέγχετε την κατάστασή της από την προβολή ιστορικού παραγγελίας.

Επιστροφές

Στην περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με κάποιο από τα προϊόντα μας έχετε πάντα τη δυνατότητα επιστροφής του εμπορεύματος μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής μαζί με το τιμολόγιο. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή και η επιστροφή χρημάτων σε εσάς, το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, που δεν πρέπει να είναι ανοιγμένη ή αλλοιωμένη με οποιονδήποτε τρόπο. Στην περίπτωση δικού μας λάθους τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εμάς ενώ σε αντίθετη περίπτωση τον πελάτη.

Σε περίπτωση που το επιστρεφόμενο εμπόρευμα δεν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής, η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα άρνησης του επιστρεφόμενου εμπορεύματος ή της αποζημίωσης προς τον πελάτη.

Προσωπικά στοιχεία

Για να μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν είναι απαραίτητη η δημιουργία λογαριασμού. Χρειαζόμαστε, ωστόσο, τη διεύθυνση email σας για να σας στείλουμε λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση που δημιουργήσετε λογαριασμό, όλα τα στοιχεία που εισάγετε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας, είναι τελείως εμπιστευτικά και δε χρησιμοποιούνται από τρίτους για οποιοαδήποτε υπηρεσία σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Μεταβολές

Η Samal Cosmetics διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας ή τις τιμές και πληροφορίες που ισχύουν για τα προϊόντα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης και στα προϊόντα θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα, αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της Samal Cosmetics. Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία σχετικά με τους τρόπους και όρους πληρωμής ή παράδοσης των προϊόντων μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μάζι μας μέσω τηλεφώνου, σε ώρες γραφείου, ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μας οπότε και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.